Kundomdömen

guldstjärna

Wow tack! Jag känner igen allt det du förmedlat och har fått verktyg att ta mig vidare. Vilken fin förmåga du har!

Catharina - Medial vägledning

guldstjärna

Oj jag vet inte vart jag ska börja. Allt stämde in med de tankar jag har just nu. Tusen tack, detta gav mig inspiration att fortsätta med det jag tror på.

Malin - Medial vägledning

guldstjärna

Jag valde att få vägledning via Emelie och kan varmt rekommendera! Proffsigt och trevligt bemötande som gav mig mycket intressanta insikter som kommer leda mig vidare.

Anna - Vägledning

guldstjärna

Jag hade en jättefin upplevelse med privatsittning hos Emelie där hon förmedlade flera kontakter som betyder mycket för mig. Tack Emelie du är både proffsig och  trevlig!

Isabell - Privatsittning

guldstjärna

Tack för ett fint möte med mina nära och kära. Jag fick bekräftelse och stöttande budskap som var väldigt värdefulla för mig. Jag rekommenderar en sittning med Emelie!

Sandra - Privatsittning

guldstjärna

Jag hade en så fin stund med Reiki healing, det kändes så kärleksfullt och varmt runt mig under hela sessionen. Emelie du är kärlek. Tack!

Annelie - Reiki healing

guldstjärna

Tack Emelie! Detta var det jag behövde höra. Jag har känt så mycket av det du sa och du verkligen bekräftade allt det jag upplever och känner inom mig. Det var skönt att få höra det av en annan röst. Fortsätt med du gör och var denna fina vägledare som du arbetar som. Jag inspireras av dig!

Veronica - Medial vägledning

guldstjärna

Emelie är en lugn, trygg och mycket förtroendeingivande person. Här finns mycket visdom och kunskap. Jag rekommenderar varmt hennes tjänster!

Eva - Tarotläsning

guldstjärna

Helt otroligt! Jag kunde somna direkt igår och sov hela natten. Jag har inte gjort det på 5 månader! Detta följde med mig i flera dagar och jag kände hur jag skiftat till ett tryggare och lugnare tillstånd. Stort Tack!

 Linda - Reiki på distans

guldstjärna

Tack Emelie din läsning var spot-on, riktigt bra. Det du förmedlade var precis det jag står i nu och du tog upp det jag funderar mycket kring. Jag har mer klarhet i saker nu.

Niklas - Tarotläsning

guldstjärna

Klockren läggning! Jag resonerar med allt och du är otroligt duktig på det du gör.

Elin K - Tarotläsning via mejl

guldstjärna

Jag måste säga Tack! Tack för de budskap du förmedlat. Det var prefekt på ljudfil då jag har lyssnat på det flera gånger. Du är jätteduktig och inkännande och det här var verkligen något jag behövde. Jag kommer att boka dig igen.

Lena - Medialvägledning på ljudfil

guldstjärna

Väldigt träffande reading som gav perspektiv och nya insikter! Det bekräftade och förstärkte det jag redan insett samtidigt som jag fick till mig en del nytt som resonerade så väl med mig. Bra och smidigt med ljudfilöver mail och Emelie är så varm och härlig att ha och göra med. Jag är väldigt nöjd! Tusen tack!

Christina - Vägledning

guldstjärna

Wow vad fint du beskriver mig och mitt liv och dessa budskap som du kanaliserar. 
Det känns så kärleksfullt men samtidigt utvecklande och jag fick en hel del att ta med mig nu.

Sandra - Tarotläsning

 
reiki.png
 

Lägg till ett omdöme

Jag blir väldigt glad om du lämnar ett omdöme utifrån din upplevelse av mina tjänster. Tack!

Skulle du rekommendera oss till dina vänner?

Tack för ditt meddelande!

 
Tarot Reading