Image by Marek Piwnicki

Emelie Nilsson

Medium & Reiki Terapeut
Andlig inspiration

 
at.png

"Jag brinner för att vägleda, inspirera och stärka dig på din livsresa. Jag vill hjälpa andra att skapa mer balans och ta hand om både kropp och själ. Jag är här för att arbeta med dig som vill ta fram din unika potential och förmåga. Att få möjlighet att upptäcka alla delar av oss själva och allt vad vi faktiskt är ger en stor mening med livet här."

 

Om mig

Mitt namn är Emelie Nilsson och jag arbetar som medium, Reiki-healer och andlig inspiratör. Jag brinner för att vägleda, möta och inspirera andra på sin livsresa.

Jag har utbildat mig inom mediumskap, healing och andlig utveckling även om det funnits med mig på ett eller annat sätt genom mitt liv.


De tjänster jag erbjuder är Medial vägledning där jag vill belysa, stötta och inspirera dig. Här kan jag arbeta med dina själsaspekter och ditt syfte, blockeringar, tidigare liv eller ditt här och nu och hur du tar dig framåt.


Jag erbjuder Privatkonsultation med andekontakt där jag beskriver och förmedlar budskap via nära och kära som lämnat jordelivet. Det är en otroligt fin gåva att få ge och att möta människor i det här och en uppgift som ger mig stor mening.


Jag arbetar med Reiki healing vilket är en energimetod som bland annat verkar avslappnande, frigör spänningar, och fyller på ditt energiförråd. Många som provar Reiki upplever att de efteråt känner sig mer harmoniska, balanserade och får ett klarare sinne.


Jag arbetar en del på distans och det fungerar minst lika bra då avstånd inte gör någon skillnad i detta arbete. Jag har möjlighet att ta emot kunder från hela världen vilket är fantastiskt.


Tarot ligger mig varmt om hjärtat och jag erbjuder läsningar och håller kurser om du vill lära dig att tolka och sätta dig in i Tarotkortens värld.


Jag håller kurser och workshops med andlig och medial inriktning. Läs under fliken TJÄNSTER för mer information och priser. Under fliken Nyheter hittar ni aktuella events och kurser.


VÄLKOMMEN!


 

Kundomdömen

 
stjärnor

Det är verkligen fascinerande att det du förmedlar kommer igenom så bra och nära verkligheten. Jag känner din passion och ärliga och uppriktiga tro på det du gör. Stort tack!

Gustav - Tarotläsning

Reiji.png
 
Sunrise Tour

True power lies in understanding yourself, accepting yourself and having confindence in yourself.