Suddig gradient

EMELIE NILSSON 

Medium | Healer 
& Andlig Inspiratör

 

Om mig

Mitt namn är Emelie Nilsson och jag arbetar som medium, healer och andlig inspiratör. Jag är här för att vägleda, möta och inspirera andra på sin livsresa.

Jag har utbildat mig inom mediumskap, healing och andlig utveckling även om det funnits med mig på ett eller annat sätt genom mitt liv.

De tjänster jag erbjuder är Vägledning med olika inrikting där jag vill belysa, stötta och inspirera dig. Här kan jag arbeta med dig och din själsaspekter och ditt syfte här, tidigare liv och det du bär inom dig men även ditt här och nu och hur du tar dig framåt på ett vis som är i samklang med dig.

Jag erbjuder Privatsittning med andekontakt där jag beskriver och förmedlar hälsningar från nära och kära som lämnat jordelivet. Det är en otroligt fin gåva att få ge och att möta människor i det här och en uppgift som ger mig stor mening.

Jag arbetar med Reiki healing vilket är en fantastisk energimetod som verkar avslappnande, frigör spänningar, och fyller på ditt energiförråd. Många som provar Reiki upplever att de efteråt känner sig mer harmoniska, balanserade och får ett klarare sinne. Reiki verkar på det fysiska, mentala, emotionella och andliga planet.

Jag arbetar en del på distans och det fungerar minst lika bra då avstånd inte gör någon skillnad i detta arbete. Jag har möjlighet att ta emot kunder från hela världen vilket är fantastiskt.

Tarot ligger mig varmt om hjärtat och jag erbjuder läsningar och håller workshops och kurser om du vill lära dig att tolka och sätta dig in i Tarotkortens värld.

Läs under fliken tjänster för mer information och priser. Under fliken Nyheter hittar ni aktuella events och kurser.

VÄLKOMMEN!

 

Kundomdömen

 
stjärnor

Det är verkligen fascinerande att det du förmedlar kommer igenom så bra och nära verkligheten. Jag känner din passion och ärliga och uppriktiga tro på det du gör. Stort tack!

Gustav - Tarotläsning

White Plants


I AM HERE TO GUIDE YOU